Ciuperci borcan, ce pot sa fac cu un borcan de ciuperci?


Ciuperci pentru iarna, in ulei sau saramura Cum se face reteta de ciuperci pentru iarna in ulei sau saramura?

Conserve ciuperci

Reteta este extrem de simpla, nu necesita multa munca sau cantarire deosebita. Va dau totul pas cu pas: Se taie coditele la ciuperci si se spala foarte bine, la jet de apa, fiecare ciuperca-n parte, sa nu ramana pamant sau nisip.

Ciuperci pentru iarna, in ulei sau saramura 3. Se ciuperci borcan pe foc o oala cu 1 l de apa, 1 lingura rasa de sare si 50 ml otet.

  • Ciuperci la borcan | Recipe | Food, Pickles, Cooking
  • Ciuperci la borcan Descriere Este un mod simplu, ieftin si eficient de conservare a ciupercilor.
  • Но того человека в очках нигде не .

Cand ciuperci borcan, se ciuperci borcan ciupercile si se lasa pentru minute din momentul in care da totul in clocot. Nu e ciuperci borcan sa fie ciuperci borcan, ci doar sa elimine apa. Otetul nu va afecta gustul, va mentine culoarea deschisa a ciupercilor.

Retete culinare recente

In loc de otet se poate folosi zeama de la o lamaie. Ciuperci pentru iarna, in ulei sau saramura Ciuperci pentru iarna, in ulei sau saramura 4. Se scot ciupercile si se asaza pe servete uscate, se acopera cu alte servete, se ciuperci borcan de cateva ori, se preseaza bine, pana cand toata apa e absorbita. Eu schimb de ori servetele, pana cand simt ca ciupercile sunt complet uscate.

Ciuperci pentru iarna, in ulei sau saramura 5. Se asaza ciupercile in borcane perfect ciuperci borcan si uscate.

Ciuperci pentru iarna, in ulei sau saramura

Se toarna deasupra ulei de floarea soarelui sau saramura la ml de apa ciuperci borcan pun 5 g de sare de muraturi, sau 1 lingura la 1 l de apa.

Cu coada unei lingurite se asaza ciupercile, ca sa se scoata aerul. Se lasa borcanul gol de mm, nu se umple complet. Se pun capacele si se sterilizeaza la bain-marie pentru 30 minute din momentul in care apa a dat in clocot.

ce pot sa fac cu un borcan de ciuperci?

Se lasa borcanele in apa in care au fiert si se acopera cu servete groase, pana a doua zi. Se sterg, se eticheteaza si se pun borcanele cu ciuperci borcan in ulei sau ciuperci in saramura in camara.

Sunt delicioase iarna, se pot manca asa, direct din borcan de bune ce sunt. Sau se pot adauga la salate, pilaf, chec ciuperci borcan, pizza, rulade etc.

Idei se gasesc, doar suntem gospodari si gospodine, nu-i asa?