Antrax natural


Răspândire[ modificare modificare sursă ] Antraxul sau dalacul este răspândit pe tot globul boala având o incidență mai mare în locurile umede, mlaștini, zone inundabile, unde pot fi transportații sporii bacteriei forma de rezistență care provin din cadavrele animalelor îmbolnăvite de antrax.

antrax natural cancer de prostata nivel 5

În asemenea regiuni infectate prin antrax natural, bacilul antraxului poate să persiste în pământ zeci de ani, aceste locuri fiind denumite pășuni blestemate cu îmbolnăviri antrax natural numeroase în primăvară și în anii cu precipitații abundente. Istoric[ modificare modificare sursă ] Boala este amintită în Bibliela greci din timpul lui Homersau la romani din timpul lui Ovidiumedicii arabi numesc boala apărută la om focul persic.

colorectal cancer targeted therapy tablete de helmint pentru oameni

Existența bolii la animale sălbatice este observată din secolul IX de atunci este considerată ca o boală cu forme epidemice. Bacilul antraxului antrax natural descris de Robert Kochulterior s-a încercat prin diferite experimentări germane, engleze, sovietice și americane folosirea bacilului antraxului, ca și agentul pestei Yersinia pestis ca armă biologică în războaie, sau de antrax natural fundamentaliste prin actele de terorism.

Este o formă gravă a bolii cu o mortalitate ridicată prin septicemie, între 3 și 6 zile după infectare.

pastile viermi t