Viermi filaria. Filarioză limfatică - Wikipedia


Filarie de medina Din Dictionar Termeni boala parazitara subcutanata cauzata de infestarea cu Dracunculus medinensis, numit si filarie de Medina, vierme de Guineea sau dragon. Dracunculus medinensis este un vierme din elasa Nematodelor, cu aspect filiform, care masoara intre 90 cm si un metru lungime, la varsta adulta. Filarie de Medina se intalneste in Africa saheliana si in Orientul Apropiat.

Vezi Digi World pe Digi Online! Descarca aplicatia si urmareste documentarele tale preferate pe telefon viermi filaria tableta!

cancerul gastric definitie

Viermi filaria au fost surprinsi sa afle ce ii cauza disconfortul - un vierme de 15 cm in ochi. Barbatul risca sa isi piarda vederea, asa ca viermi filaria au intervenit de urgenta si au scos parazitul viu. Dupa mai multe analize, medicii au determinat ca barbatul, originar din Karnataka, India, avea viermi si in sange.

viermi filaria giardia enterica

Termenul stiintific pentru viermi sau larvele lor in ochi este filariasis ocular, insa nu e un fenomen intalnit foarte des, potrivit Daily Mail. De obicei, parazitii pot fi gasiti in sange sau in alte parti ale corpului. Viermii sunt transmisi prin muscatura de tantar si afecteaza de milioane de oameni, in special in Africa, Asia viermi filaria in America de Sud si Centrala. Citeste si: Un nou studiu arata cum a devenit malaria fatala pentru oameni.

viermi filaria viermii de pin trăiesc acolo

Ce au descoperit cercetatorii Dr Srikanth Shetty a descoperit viermele in ochiul barbatului si el a fost cel care a indepartat parazitul. Pentru ca exista un risc ca barbatul sa isi piarda vederea, viermele a fost scos viu, pentru a minimiza pericolul.

Viermele facea parte din specia Wuchereria Bancrofti. Vezi cum arata viermele in ochiul barbatului in video-ul de jos: Etichete:.

viermi filaria autoinfection helminth meaning