Viermi comestibili


DEFAULT 9 Comments Vărsarea de sânge fiind considerată barbară atunci când nu e vorba, pardon, de victime colateralevom căuta Adevărul e că se cunosc peste de specii de insecte comestibile: țânțari, viespi, furnici, albine, viermi, scorpioni etc. Planeta trăiește aproape de specii comestibile de insecte, dintre care jumătate Deși lumea occidentală nu viermi comestibili deosebit de dispusă să mănânce viermi, Se știe că americanii nativi le prajesc peste cărbuni și mâncat ca popcorn. Pe planetă trăiește de specii insecte comestibile, dintre care jumătate Deși lumea occidentală nu este în mod special înclinată la viermi comestibili, gandaci și. Dar în China, peste tot se vede o lăcustă friptă, care se vând pe bastoane de lemn.

Pentru asta îţi trebuie un stomac de fier. Dacă unii s-au gândit la alimente modificate genetic, alţi cercetători vin cu o propunere, spun ei, sănătoasă şi hrănitoare. Asta dacă ai stomac pentru aşa ceva.

viermi comestibili măsuri preventive pentru enterobioză

Carnea de vită, viermi comestibili şi pui ar putea fi înlocuită în alimentaţie cu specii de viermi comestibili. Aşadar, în viitor în meniul de prânz nu este exclus să apară Mealworm - viermele de făină - sau Superworm - larva gândacului Zophobas morio.

Cercetătorii au comparat anumite date precum exploatarea pământului, consumul de energie şi emisiile de gaze cu efect de seră rezultate din creşterea animalelor de fermă, pe de o parte, şi din cea a viermilor comestibili, pe de viermi comestibili parte.

viermi comestibili

Concluzia a fost că, pentru aceeaşi suprafaţă de teren folosită, viermi comestibili de făină sunt o resursă mai mare de proteine decât carnea de vită, porc, pui sau decât laptele obţinut de la vaci. Ca atare, echipa de cercetători de la Universitatea Wageningen, din Olanda, a sugerat că includerea viermilor viermi comestibili a anumitor insecte în alimentaţie ar putea fi o soluţie pentru viermi comestibili necesarului de proteine şi, totodată, pentru protejarea planetei.

Iar din câte se pare, viermii de făină, şi probabil şi alte insecte comestibile, pot ajuta la implementarea unui astfel de sistem", a punctat cercetătorul Dennis Oonincx. În mai viermi comestibili ţări din Viermi comestibili larvele şi insectele sunt considerate adevărate delicatese, iar mulţi dintre turiştii care ajung pe acele meleaguri nu viermi comestibili înainte de a încerca viermii prăjiţi, greierii sau gândacii preparaţi în pieţele alimentare.

Iar dacă teoria cercetătorilor olandezi viermi comestibili fi cu adevărat pusă în aplicare, mulţi vor fi nevoiţi să îşi adapteze stomacul la unele dintre alimentele care la ora actuală se încadrează printre cele mai bizare şi dezgustătoare mâncăruri din lume.

viermi comestibili