Vierme negru


De doua saptamini, locuitorii din Bozieni traiesc intr-o vierme negru continua.

human papillomavirus or hpv virusi osobine

Odata cu lasarea intunericului, ei lasa orice alta grija si isi verifica din jumatate in jumatate de ora peretii caselor. Motivul panicii generale care se instaleaza in sat odata cu seara il reprezinta "armata" vierme negru viermi care iau cu asalt casele locuitorilor. Nici unul dintre batrinii satului nu-si aminteste sa se mai fi confruntat vreodata cu o situatie asemanatoare.

Invazie de viermi otravitori

Viermii negri si subtiri, ca niste serpi in miniatura, cu o lungime de aproape trei centimetri, apar odata cu lasarea intunericului si incep sa urce pe peretii caselor, vierme negru apoi adapost in toate ungherele, sub covoare, in spatele mobilei sau in crapaturile din podea.

Toata noaptea stau cu ochii deschisi si ma uit pe pereti dupa viermi.

Imi e si frica sa adorm, ca nu cumva sa se urce pe mine", a spus Maria Burghelea din Bozieni. Micile lighioane care au pus pe jar intregul sat dispar odata cu noaptea. Ziua nu mai pot fi gasiti decit doi-trei viermi rataciti, ramasi ascunsi. Cind calc pe ei, parca as calca pe sirma: sint tari, pocnesc sub talpa si au un miros ingrozitor.

Vierme negru - Forumul Softpedia

Pina acum, cred ca am omorit milioane", a vierme negru Neculai Raicu, un alt satean care traieste cu frica viermilor.

Dincolo de senzatiile neplacute pe care le poate provoca oricui intilnirea cu micile tiritoare, acestea au facut in sat si o "victima", pe Gheorghe Burghelea. Mi s-a inrosit pielea si a inceput sa ma manince", a spus Gheorghe Burghelea.

 • Танкадо отдал кольцо? - скептически отозвалась Сьюзан.

 • Helmintox innotech
 • Она сейчас наверняка уже над Атлантикой.

 • Viermisori de la umezeala - Misiunea Casa, Viermi negrii in baie
 • - Парень снова сплюнул.

 • Adulți de vierme rotunde mâncând
 • Cancerul bacterian al pomilor fructiferi

De frica viermilor, oamenii au inceput sa inventeze masuri de protectie, mai ales pentru timpul somnului. Unii si-au facut masti de protectie, pe care le pun pe fata vierme negru se culca. Altii isi trag pe vierme negru o caciula sau isi ridica plapuma pina pe ochi.

gaura de vierme levamisol

Tiritoarele de la Bozieni au devenit subiect pe ordinea de zi a sedintei de vineri a Consiliului Local. Sesizati de aceasta invazie, specialistii din cadrul Unitatii Fito - Sanitare UFS Neamt s-au deplasat la fata locului pentru a constata situatia "pe viu".

Invazie de viermi otravitori

Credem ca este vorba despre un miriapod cunoscut sub denumirea populara de "sarpele orb", ce vierme negru fi distrus cu insecticidele folosite in mod uzual in locuinte. Acest miriapod, care se hraneste cu resturi vegetale intrate in putrefactie, acum, in apropierea iernii, isi cauta un loc de adapost. Nu prezinta perisori urticanti, dar, in functie de sensibilitatea fiecarei persoane, poate provoca alergii usoare in contact cu pielea", a declarat Ioan Ghiuta Vierme negru, directorul UFS Neamt.

Corpul este format din 30 - 70 de segmente, cu numeroase picioare, putind ajunge pina la o lungime de opt - zece centimetri. Este protejat de o cuticula impregnata cu saruri de calciu care il face sa se stringa ca un inel, cu picioarele inauntru. Pe tegument are glande care secreta substante otravitoare si rau vierme negru, ce pot produce iritatii si prurit cind intra in contact cu pielea umana.

Despre site Toaleta viermi crescuti! Am Lager pe hainele care le-a văzut culcat pe podea.

Ziua, stau incolaciti, iar noaptea se deplaseaza dupa hrana. Probabil, cauza invaziei o reprezinta ploile abundente, care au favorizat putrezirea vierme negru si o inmultire peste masura", a declarat Petruta Bliderisanu, director al Vierme negru de Stiinte ale Naturii Roman.

Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol!

virus papiloma manusia( hpv) sigur pentru copii

Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor. Ultima ora.

 • У Бринкерхоффа подогнулись колени.

 • «Должно быть, я оставила беретту на диване», - подумала .

 • У вас есть возможность мгновенно получать информацию.

 • Двадцать минут? - переспросил Беккер.

 • Как только найдется недостающая копия ключа, «Цифровая крепость» - ваша.