Vierme mongol


hpv e cancer de tireoide pentru a găsi viermi rotunzi

Are culoarea roşiatică şi iese lasuprafata foarte rar. Însă, atunci când o face, este extrem de periculos.

vierme mongol

Orice animal sau om atins de jetul periculos, moare instantaneu! Cei care afirmă că l-au zărit, îl descriu ca fiind de culoare roşiatică şi având o lungime între centimetri. Ştiinţa oficială nu a recunoscut niciodată o asemenea fiinţă, considerând-o produsul superstiilor pastorilor mongoli.

human papillomavirus immunization

Unii dintre criptozoologi sunt sceptici şi în prezent, motivând că o stfel de creatura nu poate trăi în condiţiile Deşertului Gobi, ignorând totuşi mărturiile locanicilor, pentru care Viermele Morţii este vierme mongol fiinţă cât se poate de reală. În luna aprilie a anuluia fost demarată o expediţie a cercetătorilor britanici, sponsorizată de Centre for Fortean Zoology şi vierme mongol de criptozoologul Richard Freeman.

vierme mongol papilloma virus vaccino 9 valente

Surprinzător, după patru săptămâni de cercetări intense, toţi  membrii expediţiei sunt convinşi de existenţa unei astfel de creaturi. În ciuda insuccesului echipei de a fotografia sau captura Viemele Morţii, cercetătorii au descoeprit alte două vierme mongol, necunoscute până atunci: vierme mongol şopârlă asemănătoare unui dragon, şi un şarpe cu coarne, lung de circa 2 metri.

tratament de rezonanță magnetică pentru paraziți treatment of laryngeal papillomatosis with cidofovir

Pe baza acestor două noi descoperiri, echipa de cercetători este de părere că Viermele Morţii poate fi de fapt vierme mongol altă specie de şopârlă sau şarpe încă neidentificat.