Regatul helmint


Au fost întâlniri pentru prezentare, a precizat Mina Andreeva, purtătoare de cuvânt a CE. Din 24 iulie, când a preluat conducerea guvernului, noul prim-ministru britanic a insistat asupra respingerii mecanismului prevăzut în acordul de retragere a Regatului Unit din UE, încheiat în noiembrie anul trecut de predecesoarea sa Theresa May.

regatul helmint paraziti kocek

Înţelegerea regatul helmint ca după Brexit să existe în continuare un teritoriu vamal unic din care să facă parte atât Regatul Unit, cât şi Uniunea Europeană.

Bruxellesul consideră că regatul helmint mecanism de ultimă instanţă este necesar pentru a evita restabilirea unei frontiere fizice între Republica Irlanda, membră a UE, şi Irlanda de Nord, parte a Regatului Unit.

Singura concesie faţă de Londra este modificarea declaraţiei politice regatul helmint la relaţiile ulterioare, document care însoţeşte acordul pentru Brexit.

regatul helmint tratamentul viermilor mari

Andreeva a susţinut joi că vor continua contactele între cele două părţi, iar Johnson şi Juncker vor avea ocazia să se întâlnească şi să discute cel mai târziu cu ocazia reuniunii Regatul helmint de la Biarritz, din august. Sursă: Agerpres.

cancer man aggressive in bed