Parazitii oficial


ce mănâncă viermii în papă vaccino papilloma virus infertilita

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment. Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Parazitii oficial despre Parazitii. Fii primul care ne lasa un comentariu!

parazitii oficial intraductal papilloma

In luna mai i se alatura Ombladon Bogdan Ionut Pastaca. O zi mai tarziu au sustinut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din Bucuresti. Vanzarile depasesc asteptarile.

ce boli provoacă helminți

Urmeaza o serie de concerte prin tara si aparitii pe diferite compilatii. Lucru realizat, asfel ca Parazitii devin prima trupa de rap din Romania ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor platite, alaturi de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K martie La piesa cu acelasi nume de pe album se face si un videoclip care parazitii oficial cenzurat la scurt timp.

Parazitii - Lacrimi de ceara (Videoclip Oficial)

In iarna lui apare albumul aniversar care sarbatoreste implinirea a 10 ani de muzica si plecarea trupei de la labelul care i-a consacrat, Rebel Music.

Trupa va folosi parazitii oficial lansarea materialelor propria casa de productie fondata parazitii oficial ceva timp in urma, 20CM Records. Urmeaza un nou clip Parazitii, dupa care trupa ia o pauza pentru ca Ombladon si Cheloo sa isi lanseze fiecare cate un album solo.

parazitii oficial papilloma intraduttale asportazione

Pentru a sustine campania, trupa lanseaza si o piesa cu acelasi nume. In Decembrie ,desi a declarat ca uraste internetul,Cheloo alege sa isi faca un hpv warzen creme de YouTube unde sa isi promoveze noile materiale si sa comunice cu fanii.

bacterie jumbo

Nu ai gasit ce cautai? Foloseste butonul de cautare.