Parazitii noutati. Stiri parazitii - transroute.ro


CLICK pe știrea în întregime. Ce-i de spus lui Iulian Surugiu? Tocmai că-ntr-o țară democrată se poate orice.

Poliția Română are probleme mai mari decât piesa „Antimiliție”.

Inclusiv ca Paraziții să facă vers, adică artă. Arta nu se judecă la tribunal. Se prizează, se judecă de public parazitii noutati se înjură: în paști pe mamele lor, ia mai dă-i-dracului, niște golani! În toate cazurile, cel mai mișto este să știi că artei îi răspunzi cu artă. Ai ascultat? Mai ascultă o dată marfa de la Paraziții: Recitește.

  1. Stiri parazitii - transroute.ro
  2. Am întrebat tineri polițiști dacă melodia de la Paraziții are dreptate - VICE
  3. Printre cele mai comentate momente se numără arestarea lui sub acuzaţia de consum de droguri, colaborarea cu trupa Paraziţii, dar şi gestul de a oferi procurorilor DNA pizza în semn de mulţumire.

Să dai în judecată Paraziții e chiar lipsă de judecată. De ce? De unde vin versurile?

parazitii noutati

Din underground, doar n-ai vrea laude de la paraziți. În underground sunt alte legi golanii chiar fac artă, arta e un fel de imunitate politică.

Parazitii noutati. Muzica noua Parazitii - Melodii noi Parazitii

Să dai în judecată înseamnă că n-o ai cu arta, cu înțelegerea socială. Tu, chiar polițistul care ar trebui să priceapă cum merge societatea.

În undeground merg Legile protestului social.

Parazitii - Lacrimi de ceara (Videoclip Oficial)

Parazitii noutati e protestul? Nu este un reper social.

Parazitii noutati.

Polițistul însuși este o problemă. O recunosc, de altfel, chiar polițiștii. Surugiu uită cazul Lepa și uciderea, recent, a unui polițist. Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade Bogdan Bănică bagă parazitii noutati rime ca Paraziții, nu? Bănică spune: Polițistul e laș, acceptă condiții mizere. Paraziții spun cu vorbele artei: Îi lingău convins Parazitii noutati cancerul se poate vindeca vis A lovit in societate ca boala-n port Ca patrulă e sclav 3.

endometrial cancer jco oxiuroza poza

Spune: treziți-vă! Spuneți adevărul, ieșiți din confort. Răul e îngrozitor, ne apasă!

que son los papilomas intraductales papiloma humana en la boca

Hahaha, păi, ce suntem la grădiniță? În underground dacă nu crapă el, crapi tu. Cuvintele sunt violente, veninoase. Parazitii noutati dai la "Totul sau nimic". Parazitii noutati să n-ai imaginație, dar nici să intri în jocul Parazițiilor, nu se poate. Dar ce-nseamnă să ai imaginație?

Înseamnă să parazitii noutati te jignești, ci să înțelegi, să te ridici ca pufuleții în aer, decenu, să te bucuri de imaginația celuilalt.

Stiri parazitii

Sunt prea urâte parazitii noutati urâte? Păi, înFacebookul are cuvinte-expresii mai "scârboase", injurioase, decât orice cuvinte ale Parazițiilor. Parazitii noutati artă, ca și-n democrație, orice cuvânt este valabil. Acolo, este ca o imunitate parlamentară. Nu, împotriva Parazițiilor ar trebui să se ridice sindicalistul-polițist Surugiu, ci împotriva cauzelor profunde, decenu, politicienilor, care fac din polițiști niște râme. Politicienii, de exemplu, nu-s artă, sunt reali, schimbă imaginea și destinul fiecărui coleg-polițist.

Nu ți se pare că Surugiu a căzut în capcana întinsă 'prin cuvinte" de Paraziții? Păi, dacă n-are imaginație Dar ce să fac?

Rezultatele cautarii

Mi-e frică. Paraziții au băgat aceste două avertismente special. Ca două-bombe, pe care dacă pici, ai sărit în aer.

Politistii pierd inca un proces cu "Parazitii": Judecatorii le-au anulat cererea pentru daune de

Te faci pufuleți. PS: Evident, nu toți polițiștii sunt lași. Și sunt polițiști care ascultă Paraziții, înțeleg paraziții.