Paraziți capului


ce antihelmintic pentru oameni câți viermi rotunzi

Păduchi de cap. Totul despre păduchi. Greu de imaginat ca in plin secol XXI cineva se mai poate confrunta cu aceasta problema parazitara, insa multi parinti au avut deja necazuri cu paduchii. Pe langa bolile colectivitatii, si paduchii le dau dureri de cap.

Greu de imaginat ca in plin secol XXI cineva se mai poate confrunta cu aceasta problema parazitara, insa multi parinti au avut deja necazuri cu paduchii. Pe langa bolile colectivitatii, si paduchii le dau dureri de cap.

Iata ce ar trebui sa stiti despre paraziți capului, dar si cateva  sfaturi  ca sa scapati de acesti paraziti.

Comenteaza Paduchi  de cap. Ce sunt?

paraziți capului

Paduchii sunt niste insecte mici, cu 6 picioare, care se agata de scalp sau gat si se hranesc cu sange uman. Pentru ca sunt de marimea unui bob de susan sunt foarte greu de depistat.

Ombladon - Nu mi-e frică

Ouale stau lipite de firul de par, aproape de scalp, si sunt si mai greu de observat. Cine face paduchi de cap?

Pe lângă bolile colectivităţii, şi păduchii le dau dureri de cap. Iată ce ar trebui să ştiţi despre păduchi, dar şi câteva sfaturi ca să scăpaţi de aceşti paraziţi. Ce sunt păduchii? Păduchii sunt nişte insecte mici, cu 6 picioare, care se agaţa de scalp sau gât şi se hrănesc cu sânge uman. Pentru că sunt de mărimea unui bob de susan paraziți capului foarte greu de depistat.

Infestarea cu paduchi de cap este foarte comuna la copiii care merg la gradinite si scoli primare. Ei inca n-au deprins anumite reguli de igiena si folosesc la comun perii de par, agrafe, caciuli etc.

tratamiento para oxiuros en embarazo

De asemenea, parintii copiilor care au luat paduchi sunt expusi unui risc major. Paduchii pot rezista o perioada si pe haine sau alte lucruri, cum ar fi peria paraziți capului par.

semințe albe în paraziți fecali papilloma labbra cane

Paduchii NU sar, NU zboara de la o persoana la alta.