Papiloma crema


papilloma cisti seno hpv wart leg

Se crede ca studiul este primul de acest fel, efectuat pentru a gasi o modalitate de interventie eficienta si sigura terapeutic pentru curatirea infectiei deja intervenite cu papilomavirusul uman cervical. Cercetatorii au evaluat eficacitatea a papiloma crema interventii cu compusi vegetali in eliminarea infectiei HPV din colul uterin al femeilor la care s-a determinat ca au infectiei HPV prin teste HPV ADN PCR si frotiu cervical, dar papiloma crema caror conditie nu progresase inca pana la neoplazie cervicala de grad inalt pre-cancer cervical.

Prima interventie utilizata a fost o crema poliherbala cu compusi proveniti de la mai multe plantecontinand extracte de curcumina, reetha, amla Emblica officinalis si aloe vera, cunoscuta sub numele papiloma crema de Basant.

hpv papillomavirus chez l homme

Cea de-a doua papiloma crema a fost cu capsule vaginale de curcumina. Celelalte doua grupuri placebo au primit fie o crema vaginala placebo, fie o papiloma crema vaginala placebo. Toti cei de subiecti au primit instructiuni pentru a utiliza o aplicare a produsului papiloma crema fiecare zi pentru 30 de zile consecutive, cu exceptia perioadei menstruale.

papiloma crema

La sapte zile dupa ultima aplicare au fost chemate pentru a repeta testul HPV, citologic si colposcopia. Nu au fost notate evenimente adverse grave.

papiloma crema infecții cu vierme cu omul

Deci sansele de vindecare sunt date de papiloma crema natural al modificarilor celulare anormale asociate HPV asa-numitele leziuni precanceroase precum majoritatea infectiilor virale auto-limitatoare. Data fiind larg raspandita convingere ca infectia HPV este o afectiune letala impotriva careia avem doar vaccinarea si asteptarea plina de speranta ca aceasta sa ne apere, papiloma crema ultime studii ne incurajeaza sa recunoastem atat puterea corpului uman cat si aliatii naturali vegetali care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea, in ciuda constantei amenintari a infectiei.

papiloma crema rectal cancer vs fissure

In realitate, rezultatele interventiei nu sunt surprinzatore, date fiind cercetarile bine stabilite ce indica valoarea curcuminei ca agent anticancerigen. Nu doar ca puternicul polifenol al turmericului a fost cercetat in mod cuprinzator pentru proprietatile lui anticancerigene in mai mult de de tipuri diferite de celule canceroase, dar papiloma crema de date GreenMedInfo contine 11 studii specifice asupra proprietatilor anticancerigene ale curcuminei in cazul cancerului de col uterin, care pot fi vazute aici in lb.

human papilloma virus causing throat cancer

Surse utilizate:.