Larve parazite


Modifică text Sirfidele Syrphidae este una dintre cele mai mari familii de dipterecuprinzând trei subfamilii, cu genuri și 6. În cadrul acestei familii variația este atât de mare la diferitele categorii sistematice încât este destul de larve parazite de făcut o caracterizare generală larve parazite.

Traducere "parazite" în engleză

Au un colorit viu și contrastic de negru și galben, luând înfățișarea de viespi și albine. Adesea au culori metalice strălucitoare. Aripile sunt mari și prezintă drept caracter foarte distinctiv larve parazite vena spuria, o nervură pe jumătate evidentă, situată între nervurile mediană și radiară. Antena este formată din 3 articole, segmentul al treilea fiind, de regulă, o aristă.

simptome cronice ale enterobiozei

Sunt insecte ce trăiesc pe ierburi și pe flori, fiind foarte comune în locuri umede. Adulții frecventează florile unde se hrănesc cu nectar și polen.

Medicii au descoperit că acesta avea larve de tenii la creier, potrivit CNN.

Au zbor foarte caracteristic, planând în loc mai ales în fața florilor, apoi executând un zbor foarte iute, în unghiuri scurte, dar în același loc. De regulă stau mai multe la un loc, își încrucișează zigzagurile lor scurte de zbor.

Meniu de navigare

Larvele sirfidelor sunt foarte diferite la înfățișare și obiceiuri. Unele sunt zoofage, altele fitofage; există și forme coprofage, alte larve sunt saprofite în frunzar. Unele larve sunt parazite și trăiesc în cuiburi de viespi, ca cele din genul Volucellaaltele, ca Microdonîn cuiburi de furnici.

cum să scapi de paraziți cu melc

Acestea din urmă au și o înfățișare aparte, larve parazite corpul foarte bombat, emisferic, plat ventral, semănând mai mult cu o moluscă decât cu o larvă de dipter. Syrphuscu numeroase specii, au larve care fac ravagii printre păduchii de plante și sunt foarte folositoare. Larvele de Eristalis sunt viermi albi cu "coadă", care este un tub respirator foarte lung și subțire, se văd adesea prin latrine.

cancer maligne vessie vaccina papiloma

Volucella bombylansde mărimea, culoarea și înfățișarea unui bondar, are corpul bombat și scurt hyperkeratosis papillomatosis perișori lungi, deși și mătăsoși, pe toată suprafața; ca și bondarul are un colorit cu negru, galben și roșu la prima vedere poate fi ușor confundat cu bondarul; fiind un exemplu clasic de mimetism ; larvele lor trăiesc în cuiburile mai multor specii de Bombusprecum și în cuibul de Vespa germanica.

Radu, Varvara V.

Squirrel Bot Fly Larvae Parasite Development

Zoologia nevertebratelor. Editura Didactică și Pedagogică.

cancer horoscope professional conjunctival papilloma cimetidine

Ionescu, Matilda Lăcătușu. Les syrphides de Roumanie Diptera, Syrphidaeclés de détermination et répartition.

  1. Uneori are mișcări parazite de extensie a celorlalte degete.
  2. Modifică text Ciclul vital al Dracunculus medinensis.
  3. Халохот замедлил шаги.

XXXI,pp. Fauna Republicii Populare Române.