Dimensiunea viermei


Share on twitter Twitter Fermierii care doresc sa acceseze fonduri europene nerambursabile prin PNDR trebuie sa isi calculeze dimensiunea economica a fermei, pentru a vedea in cadrul carei masuri de finantare ar fi eligibili.

cancer bucal sintomas y signos

Importanta acestor coeficienti rezida din faptul ca pe baza lor un fermier se poate incadra pentru o anumita masura dimensiunea viermei investitie cu fonduri europene sau, intr-un caz neplacut, poate fi declarat chiar neeligibil.

Mai mult decat atat, in functie de dimensiunea fermei un proiect poate atrage si sume mai importante de bani europeni.

cancerul de colon primele simptome

Cum se calculeaza dimensiunea fermei Un exemplu in acest sens poate fi observat dimensiunea viermei cadrul submasurii 6. Acest lucru, conform coeficientilor de productie, ar insemna de exemplu o ferma de 23 de hectare de grau comun. In cazul apicultorilor dimensiunea viermei exemplu, cineva care ar dori sa acceseze aceasta masura ar trebui sa aiba peste de familii de albine, conform coeficientilor de productie.

dimensiunea viermei

De exemplu, ,67, pentru grau comun, inmultit cu 30 de hectare cultivate ne dimensiunea viermei oferi o dimensiune a fermei de Fermele care au mai multe tipuri de culturi vor cumula SO-urile pentru fiecare cultura in parte.