Cancere femei, Cele mai comune tipuri de cancer la femei - Cancer


Totul despre tiroida 1 Apply Totul despre tiroida filter Cunosti simptomele cancerului la femei?

cancere femei sunt viermi la toți oamenii

Conform cercetarilor, oricat de familiare am fi cu corpul nostru, majoritatea nu cunoastem simptomele cancerului ovarian, cervical, uterin, vaginal si vulvar, arata cercetarile.

De ce suntem atat de neinformate cu privire la tipurile de cancer care afecteaza numai femeile? Motivul este tendinta generala de a respinge subiectele sensibile, spune Dr.

cancere femei

Raymond Lui, lector obstetrica, ginecologie si biologie reproductia in cadrul Harvard Medical School. Lipsa de informare Nici media nu prea promoveaza tipurile de cancer ginecologic.

cancere femei warts papilloma

Cand vine vorba despre cancerele care afecteaza femeile, cancere femei atentia se indreapta catre cancerul de san. Aceasta atentie sporita a media a ajutat femeile sa inteleaga factorii de risc, sa cunoasca pasii de depistare a nodulilor la san, insa multe cancere femei noi habar nu au sa recunoasca simptomele cancerului ovarian sau uterin.

In ciuda lipsei de atentie care cancere femei se acorda, cancerele ginecologice trebuie sa fie luate in serios. Peste Dintre toate aceste tipuri de cancer, cancerul cervical este singurul care poate fi depistat cu un test de rutina testul Papanicolau.

cancere femei

Depistarea simptomelor Depinde de noi sa fim vigilente si sa raportam medicului orice simptome suspecte. Depistarea semnelor de cancer poate fi dificila insa. Spre exemplu, balonarea poate fi un semn de cancer, dar poate indica in acelasi timp ca ai mancat cancere femei mult.

Pentru majoritatea oamenilor, virusul papilomavirus uman HPV dispare de la sine, în mod spontan.

Sangerarea vaginala neobisnuita poate fi ingrijoratoare cand ai intrat in menopauza de cativa ani, dar daca abia intri in menopauza, cand menstruatia este neregulata, ar putea fi perfect normala. Deci, cum faci diferenta?

tratând viermi în capul meu frotiu pentru enterobioză cât de mult fac

Durata simptomelor este un indiciu important. Cunoaste-ti riscurile Este important sa fii informata cu privire la riscuri, inclusiv cu privire la istoricul familial — in special datorita faptului ca anumite tipuri de cancer nu dezvolta simptome decat atunci cand cancere femei inceput sa se raspandeasca deja.

simplu tratament cu viermi hpv on lip line

Indiferent ce profil de risc ai, daca ai simptome noi sau suparatoare, mergi la ginecolog sau medicul de medicina generala pentru o evaluare. Factori de risc in cazul de cancerului ginecologic Cervical.